Image Section 1

Det er vores børn, der er fremtiden, og fremtiden er grøn. Når vi handler, når vi lever, når vi tænker. Og når vi tanker. Vær med, slip fantasien løs, og lær dine børn at tanke – og tænke – strøm i stedet for benzin. 

Image Section 3

Go!

Slip både børnene og fantasien løs, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind i din by – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen*til den praktiske prøve.

Poderne kan glæde sig til at tage både teoriprøve og køreprøve*, at bygge LEGO® biler, se et ægte Renault værksted indefra og meget mere – også et fysisk og digitalt kørekort og en overraskelse, når de har bestået.

Det koster ikke noget – og alle børn fra 6-13 år kan være med.

*Trafikskolen kommer forbi de fleste større byer

TILLYKKE!

Stort tillykke! Du har nu gennemført teoriprøven. Det er super sejt – og nu er du klar til at komme til køreprøve hos Renault, hvis du er mellem 6-13 år. Få teoriprøvebeviset på mail - du udfylder blot din mail nedenfor, så sender vi den til dig! 

Tilmeld dig et event her!

Grundet Covid-19 tager vi alle de nødvendige forholdsregler og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi beder dig derfor booke et timeslot hos din lokale forhandler, hvor du kan komme ned og prøve LEGOLAND køreskolen, så du ikke skal gå forgæves.

Du trykker blot på knappen nedenfor og vælger en dato ved nærmeste forhandler på listen.

Tilmeld event her

Tak!

Vi har sendt dig en mail. 

Dine personoplysninger behandles af Renault Danmark, filial af Renault Nordic AB, Sverige, og medlemmerne af dets forhandlernetværk som fælles dataansvarlige.
 
Dine personoplysninger bruges til, at sælgeren kontakter dig om den prøvetur eller det tilbud, du har anmodet om. Du har ret til at anmode om adgang til dine oplysninger. Du kan også få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger. Indsigelse mod behandling til brug for direkte markedsføring kan ske uden angivelse af årsagen, mens indsigelse mod behandling i andre tilfælde skal ske på baggrund af dine specifikke forhold. Du kan endvidere anmode om en begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. Du kan anmode om kopi af dine oplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format.
 
For at udøve disse rettigheder skal du kontakte os med dokumentation for din identitet. Send en e-mail til privacy.nordic@renault.com, eller et brev til Renault Danmark, Industriparken 21 A, 2750 Ballerup, eller udfyld formularen tilgængelig via dette link 
 
For mere information om persondatabeskyttelse, følg venligst dette link.

Se hvornår vi er nær dig!

Vi giver børnene en grønnere fremtid

Bilerne i LEGOLAND® og Renault Trafikskole har kørt på el i mange år allerede – og nu er tiden kommet til Renaults biler for de voksne. Med en af vores helt nye modeller, Zoe, kan du også prøve at køre rundt i trafikken på ren el!

Gå ikke glip af en prøvetur i den, mens børnene hygger sig i Trafikskolen.

Du timer det bare med jeres besøg – og booker din tur på et øjeblik.

Book en prøvetur Image Section 5